Památky

Rekonstrukce památek s úctou

Zachování kulturního dědictví: Rekonstrukce památek a historických budov

S úctou k práci kolegů z minulých století, pečlivě a pouze nezbytně nutným zásahem oživujeme jejich díla, aby mohli co nejdéle sloužit se zachováním původního rázu i dalším generacím.

Speciální divize společnosti NEO BUILDER a.s. se dlouhodobě zabývá rekonstrukcí objektů, které se nacházejí v památkově chráněných územích. Opravy historických budov, kompletní obnova, umělecké úpravy i přizpůsobení modernímu využití kulturních a architektonických památek. Tým kmenových zaměstnanců s bohatými praktickými zkušenostmi provádí citlivé a přesné rekonstrukce při obnovení památek. V úzké spolupráci s předními výrobci materiálů, architekty z oblastí památek a pod přísným dohledem Národního památkového ústavu jsme obnovili desítky nemovitých objektů.

Společnost dlouhodobě zaměstnává celý tým odborníků, který se zaměřuje na rekonstrukce památek. Od rozhodnutí o postupu prací, přes vyřízení byrokracie a výběr materiálů, až po samotnou precizní realizaci. Během posledních let firma realizovala desítky rekonstrukcí památek a celý tým tak má mnohaleté neocenitelné zkušenosti.